Vakantie activiteiten

Locatie   Prijslijst  Reserveren  Contact

VAKANTIE ACTIVITEITEN
Openingstijden strandpaviljoen
Reservering gaat op afspraak, maar in juli en augustus
zijn wij op mooie zomerse dagen dagelijks geopend
voor verhuur op het strand Hargen aan Zee. Neem
van te voren even contact op met ons kantoor.

 

VAKANTIE ACTIVITEITEN VERHUUR LOCATIE
Met de hoogste en breedste duinen van Nederland is Schoorl en omstreken misschien wel het uniekste plekje van de Noordzeekust.

Het strand Hargen aan Zee staat bekend als het stille strand en zelfs op warme zomerse dagen is het hier relatief rustig. Een ideale vakantie activiteitenlocatie voor sportieve buitensporters!

Ongeveer 150 meter ten Noorden van de strandopgang vind je op het strand ons paviljoen. Vanaf deze locatie organiseren wij groepsactiviteiten, cursussen en in de zomermaanden is hier ook de locatie voor onze vakantie activiteiten.

In het strandsportpaviljoen is eenvoudige catering mogelijk en kan er op afspraak maaltijden lunches en barbecues worden verzorgd.

Plattegrond
Vakantie activiteiten verhuurlocatie

Vakantie activiteiten

Per Auto
Vanaf A9:

A9 - bij Alkmaar de N9 Den-Helder - neem afslag Schoorl - volg de borden Zee - je blijft deze kronkelweg volgen tot de kruising Camperduin, Schoorl, Petten, Hargen aan Zee. Je slaat af naar Hargen aan Zee en parkeert de auto op het grote parkeerterrein.

Als je het strand op loopt ga je rechtsaf en ziet na
150 meter ons strandsportpaviljoen staan.
 

Openbaar vervoer
Vanaf Centraal Station Alkmaar:

Met het openbaar vervoer neem je vanaf station Alkmaar bus 151 tot aan Camperduin. Loop vervolgens over het strand naar ons sportpaviljoen in Hargen aan Zee. Dit is 20 minuten lopen.
 

 

www.vakantie-activiteiten.com / All rights reserved - www.europagaai.nl - www.schoorlactief.nl - www.hd-kanosport.nl